Tärkeää tietoa

Islanninhevosemme ovat koulutettuja ja niin turvallisia kuin eläin voi olla. Kokeneena ratsastuksenohjaajana Kati tuntee hevoset ja ennakoi sekä minimoi riskejä. Ratsastus on kuitenkin aina riskialtis laji, jossa loukkaantuminen on mahdollista. Tässä osiossa on tärkeää tietoa jokaiselle asiakkaallemme.

TULE TALLILLE VAIN TÄYSIN TERVEENÄ!
Noudatamme varovaisuutta viranomaisohjeiden mukaisesti, jotta koronavirus ei tallilla kävijöiden kesken pääsisi leviämään.

RATSASTAMINEN Koivurinteessä tapahtuu omalla vastuulla, tallin puolesta ratsastajille ei ole vakuutusta. Suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta kaikille ratsastajille. Hyvän vakuutuksen saat esim. Suomen Ratsastajainliiton jäsenenä. SRL:oon voit liittyä vaikkapa Suomen Islanninhevosyhdistyksen (SIHY) kautta.

TURVAVARUSTEET: Meiltä saat ratsastukseen turvakypärän ja maastoretkille huomioliivin. Suosittelemme jokaiselle vakituisesti ratsastavalle omaa, taatusti istuvaa VG1-standardin turvakypärää. Turvallisuussyistä ratsastuskengissä pitää olla korko – tennareissa ei meillä ratsaille pääse, paitsi ilman jalustimia.

PUHTAIN VARUSTEIN TALLILLE: Mikäli käyt useilla talleilla, huolehdi aina siitä, että tulet tallille puhtaissa varusteissa. Pese/puhdista ja saunota/desinfioi kaikki varusteesi. Poikkeuksetta.

PAINORAJAT: Hevosillemme on niiden hyvinvoinnin takaamiseksi asetettu ratsastajan painorajat, vaihteluväli on hevosesta riippuen noin 70-85 kiloa.

SÄÄ JA PUKEUTUMINEN: Hirmuhelteellä/-pakkasella, myrskysäällä tai peilijääkeleillä ei ratsasteta. Sadekelillä suojaudutaan sateelta ja nautitaan ratsastuksesta! Muista kerrospukeutuminen ja talvella villasukat, kypärämyssy ja lämpimät käsineet. Pukeudu sään mukaan ja ota mielummin liikaa kuin liian vähän vaatteita mukaan. Helteellä kannattaa pitää oma vesipullo ja aurinkorasva mukana.

MAKSUTAVAT
– MAKSU TILILLE:
 Sagaratsut FI98 5377 0420 0211 27
(viestikenttään teksti: ratsastus, sis. alv 10% tai kurssi sis alv 24%).
KORTTIMAKSUT: pankkikortit
– PIVO ja MOBILE PAY (puh. 0405599367)
– SMARTUM verkko- ja mobiilimaksu
– EAZYBREAK-sovellus
EPASSI-sovellus
Huomioithan, että  työhyvinvointiin tarkoitetut maksuvälineet ovat henkilökohtaisia ja niillä voit maksaa vain omia ratsastuksiasi.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 10%/24%.

Tervetuloa iloitsemaan ihanista islanninhevosista kanssamme! Mindfullness-harjoitukset saat kaupanpäällisiksi hevosiltamme ♥