Kesäpäivä issikkatilalla

kesayön uitto 2018Supersuosittuja kesäisiä leiripäiviämme järjestetään taas lauantaisin kesällä 2023! 
Päivät toteutetaan neljän hengen pienryhmissä.
Tiedustele ajankohdista ja varaa oma kesäelämyksesi!

Vietä kesäinen päivä issikkatilalla. Saavut aamulla sopivasti hämäläiselle kymmenkahveelle, joka nautitaan puutarhassa. Sen jälkeen kävellään rantatietä pitkin laitumelle ja houkutellaan ratsut riimuihin. Aamupäivän ratsastustunnilla hiotaan askellajiratsastustaitoja kentällä.

Kun hiet on huuhtaistu hevosista ja päästetty ne vihreälle buffet-lounaalle, on ihmisten retkilounaan vuoro. Rantasaunan grillin kuumenemista odotellessa voi pulahtaa Mallasveteen. Lounastauon jälkeen suunnataan ratsujen kera maastoreiteille luontoa kaikilla aisteilla ahmien ja islanninhevosen askelluksesta nauttien.

Reilun tunnin lenkin jälkeen on mahdollisuus mennä hevosten kanssa uimaan tai kahlaamaan. Uintihetki Mallasveden Mörisijöiden (pulikoimista rakastavien hevostemme) kanssa on elämys, josta nauttivat yhtä paljon ihmiset kuin hevosetkin.

Kesäpäivät on tarkoitettu vähintään perusratsastustaitoisille.

Hinta 125 € / hlö

IMG_5154

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s