Kesäpäivä issikkatilalla

pellolla_19
Kesäpäiviä järjestetään lauantaisin kesällä 2021.
VAPAITA PAIKKOJA:
Su 18.7. yksi paikka

Vietä kesäinen päivä issikkatilalla. Saavut aamulla sopivasti hämäläiselle kymmenkahveelle, joka nautitaan puutarhassa. Sen jälkeen kävellään rantatietä pitkin laitumelle ja houkutellaan ratsut riimuihin. Aamupäivän ratsastustunnilla hiotaan askellajiratsastustaitoja kentällä.

Kun hiet on huuhtaistu hevosista ja päästetty ne vihreälle buffet-lounaalle, on ihmisten retkilounaan vuoro. Rantasaunan grillin kuumenemista odotellessa voi pulahtaa Mallasveteen. Lounastauon jälkeen suunnataan ratsujen kera maastoreiteille luontoa kaikilla aisteilla ahmien ja islanninhevosen askelluksesta nauttien.

pulipuli17Reilun tunnin lenkin jälkeen on mahdollisuus mennä hevosten kanssa uimaan tai kahlaamaan. Uintihetki Mallasveden Mörisijöiden (pulikoimista rakastavien hevostemme) kanssa on elämys, josta nauttivat yhtä paljon ihmiset kuin hevosetkin.

Ilmoittautumiset ovat sitovia, varausmaksua ei peritä. Peruutukset on tehtävä viimeistään kahta viikkoa ennen sovittua päivää. Tämän jälkeen perutuista varauksista perimme 30 €/hlö, ellei jonolistalta ole tulijoita päivään.  

Kesäpäivät on tarkoitettu vähintään perusratsastustaitoisille.

Hinta 120 € / hlö

Tiedustele vapaita lauantaipäiviä p. 040 5599 367 tai lomakkeella. Lomakkeella voit lähettää myös varauspyynnön. Siihen saat vahvistuksen tallilta mahdollisimman pian:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s