Kesäpäivä issikkatilalla

kesayön uitto 2018Supersuosittuja kesäisiä leiripäiviämme järjestetään taas kesällä 2022! 
Kesäpäivät ovat nyt  Hopotissa!  Varaa omasi!

Vietä kesäinen päivä issikkatilalla. Saavut aamulla sopivasti hämäläiselle kymmenkahveelle, joka nautitaan puutarhassa. Sen jälkeen kävellään rantatietä pitkin laitumelle ja houkutellaan ratsut riimuihin. Aamupäivän ratsastustunnilla hiotaan askellajiratsastustaitoja kentällä.

Kun hiet on huuhtaistu hevosista ja päästetty ne vihreälle buffet-lounaalle, on ihmisten retkilounaan vuoro. Rantasaunan grillin kuumenemista odotellessa voi pulahtaa Mallasveteen. Lounastauon jälkeen suunnataan ratsujen kera maastoreiteille luontoa kaikilla aisteilla ahmien ja islanninhevosen askelluksesta nauttien.

Reilun tunnin lenkin jälkeen on mahdollisuus mennä hevosten kanssa uimaan tai kahlaamaan. Uintihetki Mallasveden Mörisijöiden (pulikoimista rakastavien hevostemme) kanssa on elämys, josta nauttivat yhtä paljon ihmiset kuin hevosetkin.

Kesäpäivät on tarkoitettu vähintään perusratsastustaitoisille.

Hinta 120 € / hlö

IMG_5154

hopoti-tallin-juliste-asiakkaille

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s