Ratsastustunnit

Askellaji- ja harrastetunteja pienryhmissä on tarjolla ympäri vuoden.
Talvikaudella tunteja on ti, ke, to, la, su ja kesäkaudella ti, ke, to.
Vapaat paikat ilmoitamme Koivurinteen FB-sivuilla.
Lisätietoja voit kysyä puhelimitse, whatsappilla tai sähköpostitse.

Tarjoamme Koivurinteessä ratsastajille yksilöllistä ja ammattitaitoista opetusta aidosti pienryhmissä. Ryhmätunnilla on 3-5  ratsukkoa, joten saat taatusti huomiota ja ohjausta. Kaikki islanninhevosemme ovat työhönsä koulutettuja, yhteistyöhaluisia neli- tai viisikäyntihevosia.
Tunneillamme tehdään monipuolisia harjoituksia neljässä askellajissa ja tavoite on, että opit ja edistyt omaan tahtiisi kannustavassa ilmapiirissä.  Hevostaidoilla on vahva painotus opetuksessamme on. Tunneilla teemme  harjoituksia myös maasta käsin. Jokaisen tunnin jokaisen ratsukon kohdalla tavoitteena on aina kaksi tyytyväistä olentoa: hevonen ja ihminen.

Yksityistunneilla hiot taitojasi kaikessa rauhassa. Valitsemasi teeman mukaan voimme keskittyä esim. istuntaan, töltti-, ravi- tai laukkatyöskentelyyn yms.  Ratsastusjännityksestä rentouteen on helpoin päästä rauhallisilla yksityistunneilla ja aidon kontaktin luominen hevoseen on helppoa, kun voitte keskittyä vain toisiinne.

Kaverin kanssa kahden hengen tunnille. Intensiivisyydeltään lähes yksityistunnin veroinen ratsastustunti. Kahden hengen tunnit varataan pääsääntöisesti parina.

Vakiotunneilla ratsastetaan säännöllisesti viikoittain kymppikortilla. Kymppikorttien voimassaoloaika on neljä kuukautta.
Ratsastustuntien peruutuksista pitää ilmoittaa 24 h ennen tuntia. Myöhemmin peruutetuista tunneista peritään täysi hinta.

Vakiotunnit:
285 € kymppikortti pienryhmätunnille 
350 € kymppikortti kahden hengen tunnille
550 € kymppikortti yksityistunnille 
Kymppikortin ostamalla varaat itsellesi paikan vakioviikkotunnilla. Kymppikortit ovat voimassa 4 kk.

Irtotunnit:
37 € ratsastustunti pienryhmässä
42 € ratsastustunti kahden hengen tunnilla
65 € yksityistunti 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s