Myyntituotteet

LAHJAKORTIT HEVOSTEN YSTÄVÄLLE!

Voiko olla parempaa lahjaa hevostytöille,- tädeille, -pojille ja -miehille kuin islanninhevoselämys kilteillä ja hyvinkoulutetuilla tölttäävillä turpaveikoilla?
lahjakortti, islanninhevosratsastus, Koivurinteen issikat, islanninhevonen
Voit lunastaa lahjakortin mille tahansa summalle. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.

Katso palveluittemme hinnat Hinnasto-sivulta. Tiedustelut puhelimitse 040 5599 367 / Kati Susi tai sähköpostilla koivurinteen.issikat(att)gmail.com

*****

RATSASTUSLOMA ISLANNISSA!  KOE AITO ISLANTI !
Seuraava ratsastusloma järjestetään (toivottavasti):
*  lokakuussa 2021 (ALUSTAVASTI TÄYNNÄ)

hlidarbergshestar2

Haluaisitko kokea jotain tavallisesta poikkeavaa ratsastuslomallasi Islannissa? Yhteistyötilamme Hlíðarbergshestar Itä-Islannissa, jäätikkölaguuni Jökulsárlónin lähellä tarjoaa elämyksellisiä ratsastuslomia upeilla hevosilla henkeäsalpaavan luonnon keskellä

Hlíðarbergshestarin omistavat Friðrik Hrafn Reynisson ja Snæbjörg Guðmundsdóttir.
Tila sijaitsee Itä-Islannin Borgarhöfnissä noin 50 kilometriä länteen Hornafjörðurin Höfnistä ja 26 kilometriä itään jäätikkölaguuni Jökulsárlónilta. Tilalla on 32 karsinan talli ja sisällä pieni ratsastushalli sekä pyöröaitaus.
Frikki ja Snæsa ovat kasvaneet hevosten kanssa ja valmistuneet hevostenkouluttajiksi. Frikki on valmistunut Hvanneyrin maatalousoppilaitoksesta ja kouluttaa, valmentaa ja esittää hevosia jalostusnäyttelyissä sekä kilpailee omilla ja treenihevosillaan.
Snæsa on FT:n nuorten hevosten kouluttaja, jolle tuodaan hevosia pitkänkin matkan takaa koulutettavaksi. Lisäksi hän on pitänyt ratsastustunteja.

Ota yhteyttä jos kiinnostuit! Myös ei-ratsastavia lomailijoita mahtuu seurueeseen. Lähistöllä pääsee mm. vaeltamaan jäätiköille ja vuorille sekä kalastamaan.

Kysy lisää. Velkomin!
****

Kysy lisää puhelimitse (040 5599 367) tai alla olevalla lomakkeella! Voit tilata lahjakortin tällä lomakkeella!